FOTO Munți de mizerie descoperiți de Poliția Locală în curțile a două imobile din municipiul Botoșani. Proprietarii, amendați

casa cu gunoaie in botosaniPolițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au intervenit pe marți pe strada Humăriei, unde s-a constatat că proprietarii a două imobile nu au luat măsuri pentru a asigura curățenia curților, acestea fiind transformate în spații de colectare a deșeurilor.

Curțile acestora erau pline cu deșeuri din carton, pet-uri, aparatură nefuncțională, depozitate necontrolat și constituind mediul prielnic pentru apariția rozătoarelor.

Cei doi proprietari au fost sancționați cu amendă, în cuantum total de 800 lei și măsura realizării igienizării imobilul.

casa cu gunoaie in botosaniÎn acest sens, Politia locala informează că neîndeplinirea obligației de a asigura curățenia imobilelor deținute sub orice formă constituie contravenție, se sancționează cu amendă de la 400 lei la 1000 lei pentru persoane fizice și de la 1000 lei la 2000 lei
pentru persoane juridice.
Activitățile de identificare a proprietarilor care nu asigură igiena în imobilele şi incintele deţinute sub orice formă, vor continua pe parcursul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com