Infracțiuni pe bandă rulantă! A furat din biserică, a fugit cu o mașină furată și apoi a sustras un GPS dintr-un autoturism. Tânărul, arestat preventiv

arestat- botosaniUn tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, în ultima lună, a săvârșit mai multe infacțiuni. Judecătoria Botoșani a dispus arestarea preventivă a lui Bogdan Florin Iacob, din Flămânzi, acuzat de comiterea infracţiunilor de furt calificat , tentativă la furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Potrivit Poliției, pe 10 martie, acesta, împreună cu un minor de 16 ani, a sustras dintr-un autoturism al cărui geam era întredeschis un aparat GPS, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Fapta survine la câteva săptămâni după ce pe 11 februarie a pătruns fără drept în incinta unei biserici din municipiul Botoşani (Biserica Penticostală), de unde a sustras suma de 350 de lei şi a distrus bunuri din mai multe încăperi.

În aceeaşi noapte, cei doi au încercat să sustragă bunuri din patru autoturisme parcate pe raza municipiului Botoşani. Totodată, tinerii au sustras autovehiculul unui bărbat de 32 de ani, pe care tânărul de 25 de ani l-a condus, fără a poseda permis de conducere, până în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cercetările în acest caz se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *