Paza va fi extinsă și pe secțiile Spitalului Județean. Vicepreședinte CJ: La UPU trebuie persoane avizate de pază care să poată interveni, nu din ăștia de 20 de kilograme

firma paza spitalul judetean BotosaniConsiliul Județean va aloca anul acesta buget pentru extinderea serviciului de pază la Spitalul Județean ”Mavromati”. Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că va exista pază și pe secțiile spitalului. Asta după ce mai multe cadre medicale, inclusiv medici, au acuzat faptul că au fost agresați de pacienți sau aparținători ai acestora.

Mai mult, reprezentanții CJ vor ca Unitatea de Primiri Urgențe să fie păzită de bodyguarzi și nu de persoane care sunt aproape de pensie.

Am solicitat să se facă automat pază sperată pentru Unitatea de Primire Urgență și secții. Nu se mai poate merge la infinit așa, să-și permită oricine să intre în spital. Un medic nu poate să se ia de gât cu un personaj care face scandal acolo. La UPU îmi trebuie persoane avizate de pază care să poată interveni, nu din ăștia de 20 kilograme. Să îl ia de mână și să îl scoată afară. Vom cere pe contractul care este cu firma de pază să se detașeze personal special de pază pentru UPU. Am propus suplimentare de buget pentru trei angajați care să facă pe secții ca sp nu avem probleme”, a spus Dorin Birta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *