Actorul botoșănean căsătorit cu Andreea Bălan, tătic pentru a doua oară. Cântăreața a născut a doua fetiță

Actorul botoșănean George Burcea a devenit tătic pentru a doua oară. Soția sa, cântăreața Andreea Bălan, a născut, luni, o fetiță pe nume Clara Maria. Numele a fost ales de actorul George Burcea.

Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea Bălan pentru spynews.ro înainte de a intra în sala de nașteri.

Andreea Bălan își dorește să fie o mamă care să nu își răsfețe exagerat de mult copiii. Astfel, cântăreața a mărturisit în timpul declarațiilor că pe bebelușa care urmează să vină pe lume o va crește așa cum a procedat și în cazul Ellei, respectiv să nu depindă clipă de clipă de ea, potrivit Cancan.ro. Mai mult, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a spus că nu le va oferi fetelor sale haine, încălțăminte sau genți de lux. Ea a explicat că dacă își vor dori toate acestea, fiicele sale trebuie să muncească pentru a și le putea achiziționa singure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *