Dramatic! Un adolescent în clasa a XII-a a suferit un accident vascular. Colegii și profesorii vor să îl ajute

gabriel vieru- botosaniUn elev de la un liceu din municipiul Botoșani a suferit un accident vascular, iar colegii și profesorii săi îi sar în ajutor. Este vorba de Gabriel Vieriu, elev în clasa a XII-a la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga , pentru care, marți, 5 martie, de la ora 16.30,va fi organizat spectacolul caritabil „Zori de primăvară„.

Dorim să ne unim toate gândurile bune pentru a ajuta un suflet aflat în nevoie. Este vorba de colegul nostru, Gabriel Vieriu, din clasa a XII-a B, de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, diagnosticat cu tumoră cerebrală și accident vascular. Acesta are nevoie urgent de două operații, iar din puținul nostru, îl putem ajuta pe Gabi să treacă peste aceste momente dificile, susțin reprezentanții liceului.

Accesul la spectacol se face pe bază de invitație, ce poate fi procurată de la membrii Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani. Concertul are loc în sala Cinematografului Unirea. El este organizat de elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani, coordonați de profesorul Laurențiu Palade. Pe scenă vor evolua tinerii talentați ai acestui liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *