Lucrările de modernizare a străzii Drumul Tătarilor încep primăvara aceasta. Cine va executa lucrarea!

lucrari asfaltare straziLucrările de modernizarea la strada Drumul Tătarilor vor începe în această primăvară. Vicepriumarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că luni a semnat contractul pentru reabilitarea și monernizarea străzii Drumul Tătarilor din municipiul Botoșani, procedura de atribuire fiind încheiată.

Câștigătorul lucrării este asocierea de firme dintre Conrec SA, Cornell s Floor SRL și Nord Proiect SA. Reabilitarea este prevăzută pentru 12 luni, perioadă care include și proiectarea, iar prețul la care a fost atribuită lucrarea este 4,8 milioane lei fără TVA, din care partea de proiectare este de peste 94.700 lei fără TVA și execuție lucrări peste 4,7 milioane lei fără TVA.

Această lucrarea este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, contractul de finanțare fiind semnat pe 14 martie 2018, cu o valoare de 6,2 milioane lei.

Dacă lucrurile merg cum trebuie și nu sunt întârzieri neprevăzute, anul viitor pe vremea aceasta vom avea finalizată strada Drumul Tătarilor, care are o lungime de 2,1 km, reabilitare care presupune și intervenții la partea de trotuare și realizarea unui sistem de colectare a apei pluviale. Ordinul de începere a lucrărilor se dă în acord cu condițiile atmosferice și ținând cont că vremea s-a încălzit și că avem și o parte de proiectare, ar trebui să se semneze, și voi solicita acest lucru, ordinul de începere a lucrărilor cât de curând”, a precizat viceprimarul municipiului Botoșani.

2 thoughts on “Lucrările de modernizare a străzii Drumul Tătarilor încep primăvara aceasta. Cine va executa lucrarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *