Acuze grave față de doi funcționari din Primăria Botoșani, care se opun, fără motiv, recepției unei investiții. Omul de afaceri va depune plângere penală

bloc profi izobek din botosaniUn om de afaceri a depus, luni, la Primăria Botoșani o plângere prealabilă și urmează să înainteze și o plângere penală împotriva a doi funcționari de la Serviciul de urbanism, după ce aceștia au refuzat să încheie un proces verbal de recepție a lucrărilor de construcție a unui bloc.

Plângerea prealabilă a fost făcută de directorul general al firmei Profi Izo.bek, Beniamin Prisacriu, care a construit un bloc cu patru etaje pe Aleea General Gheorghe Avramescu. Imobilul a fost finalizat în luna noiembrie a anului trecut, însă, în ciuda demersurilor făcute la Primărie, funcționarii instituției au refuzat să facă recepția lucrării, deși investitorul a îndeplinit toate condițiile impuse prin certificatul de urbanism și autorizația de construcții și a pus la dispoziția administrației locale toate documentele solicitate.

În trei zile trebuia să îmi dea toată documentația. Au trecut patru luni, decembrie, ianuarie, februarie, martie. Răbdarea mea a trecut peste limite. Când am primit autorizația a durat 18 luni. Noi am construit blocul în zece luni, iar acum au mai trecut patru pentru a recepționa lucrarea, care este construită respectând toate normele”, a afirmat Prisacaru.

Omul de afaceri așteaptă răspunsul la plângerea prealabilă, pe cale administrativă, iar apoi va face plângere penală împotriva arhitectului șef, Dan Sandu, și a funcționarului care a refuzat semnarea procesului verbal, Dan Bacinschi.

El spune că tergiversarea nefundamentată îi generează probleme în vânzarea apartamentelor. Acestea au fost contractate, însă nu pot fi vândute legal către noii proprietari, ca urmare a unui proces verbal de recepție a lucrărilor.

„Întârzierea generază daune majore financiare și de imagine, care trebuie acoperite de cei responsabili”, a spus Prisacariu.

 

 

2 thoughts on “Acuze grave față de doi funcționari din Primăria Botoșani, care se opun, fără motiv, recepției unei investiții. Omul de afaceri va depune plângere penală

  1. Trebuie dati in judecata si cerut despagubiri,eronat acesti indivizi se cred stapanii orasului ca pe vremea comunistilor,dar se pare ca nu sa schimbat mentalitatea spagareasca.Rusine primariei acest om chiar a facut ceva pentru urbe in schimb voi sugeti bani de la platitorii de taxe si impozite!

  2. Nici justitia oarba si neprihanita nu va sparge mafia din primaria Botosani, de ce DGA face nani ? Sunt atatea lucruri clare de incalcare a drepturilor cetatenilor??
    E un nepotism si o clientela in aceste institutii , mori cu dreptatea de GAT!
    PANA CAND??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *