Un polițist de frontieră a produs un accident mortal. Era băut la volan

Tragedie în localitatea maramureşeană Seini. Un copil de aproape 2 ani a decedat după ce a fost lovit de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 27 de ani. Potrivit unor surse, acesta este poliţist de frontieră, angajat al Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, scrie Adevarul.

Accidentul de circulaţie a avut loc sâmbătă seara pe strada Cărămidăriei din Seini. Un copil, lăsat nesupravegheat pe stradă a fost surprins şi accidentat de o maşină la volanul căruia se afla un poliţist de frontieră. Mai mult, tânărul şofer a consumat o cantitate mare de alcool, fapt demonstrat şi de rezultatul aparatului etilotest. Acesta a indicat o concentraţie de 0.8 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor privind accidentul de la Seini, poliţiştii au constatat că un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cărămidăriei, a surprins şi accidentat un băiat de 1 an şi 8 luni, care era nesupravegheat pe stradă. La scurt timp de la producerea accidentului, în urma leziunilor suferite, băiatul a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat ca avea o concentraţie de 0.8 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă”, a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Poliţistul de frontieră se afla în timpul său liber în momentul în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *