FC Botoșani l-ar putea aduce înapoi pe Moruțan. Iftime vrea să discute serios cu Becali despre viitorul jucătorului

Olimpiu Morutan la FC BotosaniOlimpiu Moruțan (19 ani) a terminat ”în genunchi” partida de la Voluntari, în condițiile în care a intrat la pauză, în locul lui Mihai Roman (34 de ani). Mijlocașul a făcut semn că nu mai poate continua și că vrea să fie schimbat, deși FCSB operase deja toate modificările din minutul 46! Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a sesizat criza în care se află jucătorul și vrea să-i ofere fostului său angajat o mână de ajutor și îi propune o ofertă lui Gigi Becali.

”Nu am văzut meciul, pentru că nu am fost în țară, dar am citit comentariile. Îmi pare foarte rău pentru el. Chiar vreau să-l sun și o să o fac pentru că vreau să aflu care este viața lui, ce se întâmplă. Dacă ar fi după mine, eu acum i-aș întinde o mână și l-aș invita să vină la Botoșani din vară. Dar trebuie să vorbesc foarte serios și cu domnul Becali. Să vedem care ar fi cea mai bună soluție ca Moruțan să joace. L-aș lua înapoi ca să joace. Dar, asta ar însemna că eu ar trebui să-mi fac din vară echipa pe o așa structură ca el să aibă loc. Pentru că acum dacă vine, nu are loc. Dar, de la vară ar fi altceva. Pentru că este un mare fotbalist, numai că văf că pe zi ce trece el este tot mai nebăgat în seamă”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Rămâne de văzut și care va fi reacția lui Gigi Becali, pentru că finanțatorul roș-albaștrilor s-a declarat mulțumit de evoluția lui Olimpiu din meciul de sâmbătă seară. „Tănase a mişcat, Moruţan când a intrat s-a zbătut mult. Mi-a mai plăcut Hora, şi el a intrat bine în meci”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

sursa: Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *