FOTO Unic în Botoșani! Un tânăr a investit o sumă uriașă într-o aparatură care transformă orice locuință într-un mic colț de rai

pictez orice, stiri, botosani , ionut marcuUn tânăr din Botoșani a găsit o metodă inedită de a face bani.  Ionuț Marcu s-a apucat de pictat pereți, dar nu oricum, ci cu o imprimantă profesională 3D de ultimă generație, special concepută pentru acest lucru.

Botoșăneanul a investit peste zece de mii de euro în această imprimantă, dar spune că face toți banii pentru că foarte mulți botoșăneni aleg să iasă din zona banalului și preferă să își decoreze casa cu fotografii, peisaje, modele, care să le creeze o atmosferă de bunădispoziție în căminul lor.

pictez orice, stiri, botosani , ionut marcuAceastă tehnică reprezintă o alternativă a cunoscutului autocolant. Practic se pulverizează niște cerneală specială non-toxică pe bază de apă, ce este absorbită de varul de pe pereți și astfel dispar inclusiv imperfecțiunile pereților.

„O pată de culoare schimbă atmosfera mai mult decât orice mobilă sau parchet”, susține botoșăneanul Ionuț Marcu, care recunoaște că în spate este o muncă destul de consistentă.

pictez orice, stiri, botosani , ionut marcu„Până să ajungi să îi dai ok-ul și să se apuce ea de treabă sunt niște reglaje și programe de traversat. Am făcut camere de copii, living, la o spălătorie de haine, cabinet stomatologic etc. Prețul este indiferent de imagine, pe metrul pătrat”, ne-a spus tânărul.

El a recunoscut că oamenii au fost mai reticenți la început, dar rezultatul i-a încântat pe fiecare în parte.

„O astfel de imprimantă este unică în Moldova”, spune Ionuț Marcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *