Liderul PNL, Costel Şoptică, ameninţă cu sancţiuni lideri organizaţiilor slabe la europarlamentare

costel soptica, pnl, BotosaniLiderul PNL, Costel Şoptică, a ameninţat, duminică, cu sancţiuni liderii organizaţiilor slabe la alegerile europarlamentare care vor avea loc în mai. El a spus,  în cadrul unei întâlniri cu primarii liberali şi cu preşedinţii tuturor organizaţiilor din judeţ, că, în cazul unor rezultate proaste la alegerile pentru Parlamentul European, va lua „măsurile care se impun”.

Trebuie să spun ceva: şi când puneam nota 3, zâmbeam. Pare cinic, dar nu înseamnă că o să mă dau cu capul de pereţi dacă unii colegi de-ai noştri calcă strâmb. O să iau măsurile care se impun astfel încât PNL să nu aibă de suferit,  a spus Şoptică.

Potrivit liderului liberal, PNL poate obţine lejer 30% din voturi la europarlamentare. El a cerut liberalilor mobilizare, astfel încât la vot să iasă minim 40% din electorat, astfel încât să nu participe la vot doar electoratul PSD.

Pe de altă parte, este prima dată în ultimii ani în care Şoptică l-a lăudat pe primarul Botoşaniului, Cătălin Flutur, despre care a spus că este primarul care „a făcut cele mai importante investiţii de după 90 încoace”. Declaraţiile au fost făcute în contextul în care Flutur este plecat în concediu şi nu a participat la şedinţa Comitetului Director al PNL.

2 thoughts on “Liderul PNL, Costel Şoptică, ameninţă cu sancţiuni lideri organizaţiilor slabe la europarlamentare

  1. Șoptită este cu vaca la suharau.Oricat de dobitoc sunt la botosani sunt peste liberali.Nici macar nu au idee cum arată electoratul lor de dreapta s8 ce vrea de la ei.Intr-o societate in care ultima babă la parasit da cautare pe net si vede ca șoptită are datorii la banca,stat etc,girează a terminat liceul cu porcul la 45 ani cand tot prostu avea liceul pe vremea,roman face fel de fel de șmecherii cu casele,a crede că un om cât de cât citit te va vota liberalii tb sa fii cel putin tâmpit.La botosani liberalii mai mult de 15 la sută nu pot obtine,dau scris si pt alea tb sa dea o grămadă de găleți galbene și ar fi indicat sa nu fie goale

  2. N-ar fi rau sa faca un sondaj si sa întrebe cam ce nota merita el pt cele 2 mandate de parlamentar,nu cred ca este departe de nota3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *