FOTO Deraiere spectaculoasă a unui tramvai. A lovit o mașină parcată

tramvai deraiat, stiri, botosani
Foto: Facebook

Un tramvai care circula pe linia 102, a deraiat, sâmbătă după-amiază, în timp ce rula pe strada Primăverii. Din cauza unei defecțiuni la calea de rulare, o întrerupere a șinei, tramvaiul a deraiat într-un mod spectaculos, sărind de pe șină la un unghi de circa 60 de grade.

În timpul deraierii, vagonul a lovit o mașină parcată pe partea dreaptă a drumului. Pentru repunerea pe șine a tramvaiului va fi nevoie de o macara.

8 thoughts on “FOTO Deraiere spectaculoasă a unui tramvai. A lovit o mașină parcată

  1. Trebuie sa moara cineva ca sa renuntati la jegurile astea de tranvaie?
    La fier vechi,si cumparati trolee sau autobuze.

  2. Scoateti rablele astea… Voi astia din primarie,voua ma adresez,chiar nu va pasa de siguranta oamenilor?stricam masinile in linii plus ca mai nou ne trezim cu mastodontii peste noi…

  3. TRANVAI CU APUCATURI DE BMW BOTOSANIUL SA TRANSFORMAT INTRUN FEL DE TOKIO DRIFT TRAISCA ELTRANSU CU ABONAMETELE DE PENSIONARI

  4. Măi cetățean analfabet, citește ce ai scris! Pune mâna pe carte, instruiește-te și după aceea poți să ți exprimi opiniile în scris.
    Alt deștept ne ,,asigură” că trebuie să circulăm cu troleibuzul. Altă prostie cât casa tot din lipsa unei judecăți bazate pe realitate.
    Adevărul este că Primăria trebuie să se miște mai repede – nu ca melcul – și să înceapă proiectul pentru modernizarea căilor de rulare + achiziționarea de tramvaie noi, moderne, cu autotaxare, eliminând puzderia de angajați de la Eltrans.

  5. Au costat mai scump decat un tramvai nou, jaf din banul public asa urmeaza sa jefuiasca 20 milioane de euro in curand! Iesiti in strada pentru tot felul de tampenii dar lasam jefuirea a 20 milioane pentru 10 km de cale rulare???

  6. Dupa atatea defectiuni si puneri in pericol a pietonilor, aceste harburi in sunt pe strazi.
    In Germania aceste tramvaie stau in muzeu.

  7. Nu mai va bateti joc de botosaneni! Construiti pentru viitor mijloace de transport cum sunt vremurile ,ati adus tramvaie de la fier vechi ,de la fier vechi la preturi exorbitante…Chiar nu aveti un Dumnezeu sunteti pusi doar pe jaf??? Batava domnul si blestemul zecilor de mii de cetateni de care va bateti joc si ii furati ! Blestemati sa fiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *