Un poliţist a strâns 40 de amenzi pentru parcarea neregulamentară. Nu a plătit niciuna

Foto: Mediafax

Un poliţist din Maramureş a strâns 40 de amenzi pentru parcarea neregulamentară a maşinii în Baia Mare. Sancţiunile nu au fost plătite deoarece, fiind vorba despre o maşină înmatriculată în străinătate, încă se fac cercetări.

Un autoturism aparţinând unui poliţist, parcat neregulamentar în mod repetat, în Baia Mare, a adunat 40 de amenzi de la Poliţia Locală. Sancţiunile nu au fost plătite deoarece, fiind vorba despre o maşină înmatriculată în străinătate, încă se fac cercetări.

Maşina înmatriculată în Republica Cehă, lăsată de mai multe ori în ultimul an pe o stradă din Baia Mare, chiar peste drum de sediul IPJ Maramureş, unde există şi indicatoare care interzic parcarea, a fost observată de localnici, care s-au întrebat dacă situaţia a fost sancţionată în vreun fel de autorităţi.

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Locală Baia Mare, Ghiţă Bumbar, a declarat că în acest caz au fost aplicate în total 40 de amenzi pentru parcare neregulamentară, dintre care 38 anul trecut şi două în acest an.

„S-au aplicat anul trecut 38 de amenzi şi anul acesta 2 amenzi, la acea Skoda cu numere de Cehia. Amenzile nu sunt plătite pentru că deocamdată nu cunoaştem proprietarul. Dacă era înmatriculată în România îl găseam, pentru că avem baza de date naţională, dar nu avem acces la baza de date internaţională. Se fac cercetări să stabilim cine este proprietarul”, a declarat poliţistul local.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *