Un bărbat a provocat un incendiu în clădirea dezafectată a unei societăţi, după care a spart un magazin

catuse pentru arestat la BotosaniPoliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 27 spre 28 februarie, persoane necunoscute au pătruns fără drept în interiorul unei unităţi economice, de unde au sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat autorul faptei în persoana unui bărbat de 37 de ani, din municipiul Dorohoi.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 27 spre 28 februarie, acesta a provocat un incendiu în clădirea dezafectată a unei societăţi (din care au rezultat doar pagube mateiale), ulterior deplasându-se la un magazin din apropiere, în incinta căruia a pătruns fără drept şi a sustras suma de 2.000 de lei şi un telefon mobil.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este de aproximativ 3.000 de lei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, în cauză fiind efectuate cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

În cursul zilei de astăzi, persoana în cauză va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *