Antrenorul FC Botoșani despre meciul cu Viitorul: Nu va fi un joc uşor, dar această echipă a demonstrat că este capabilă să câştige în deplasare

liviu ciobotariu, stiri, botosani, antrenor, fc botosaniLiviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, apreciază rezultatele elevilor săi și spune că datorită acestora va juca duminică cel mai important joc al etapei.

Am ajuns în postura de a juca cel mai important joc al etapei, finala pentru play-off. Am ajuns aici datorită parcursului nostru foarte bun, am muncit mult în această perioadă, am câştigat punctele cu sudoare, cu determinare, cu sacrificiu şi iată că am ajuns în postura de a juca cel mai important joc al nostru, cel mai important joc al etapei, pentru că din acest joc se va afla echipa care va merge în play-off. Întâlnim o echipă Viitorul foarte bună, chiar dacă în ultima perioadă nu au avut rezultatele pe care şi le-au dorit, însă este o echipă care este obişnuită cu play-off-ul, care a fost campioana României, cu jucători fioarte buni, care sunt la echipele naţionale, mă refer la echipa mare naţională, cât şi la Under 21, jucători de perspectivă şi de mare viitor, un antrenor, Gică Hagi, care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. A făcut lucruri extraordinare cu Viitorul”, a declarat Ciobotariu.

Antrenorul FC Botoșani spune că nu va fi un joc ușor cu Viitorul, însă nu are altă soluție decât victoria.

.”Va fi un joc foarte greu pentru noi, însă jucăm acest joc datorită parcursului foarte bun, rezultatelor pe care le-am obţinut. Nu ne-a făcut nimeni cadou punctele pe care le-am câştigat, ne-am luptat pentru ele. Noi nu avem altă soluţie decât victoria. Ne-am propus să rămânem pe locul pe care suntem şi ca să rămânem pe acest loc care duce spre play-off, trebuie să câştigăm la Viitorul. Nu va fi un joc uşor, dar această echipă a demonstrat că este capabilă să câştige în deplasare. Eu sunt convins că echipa are o motivare aparte. Plecăm de aici de la Botoşani cu gândul de a câştiga toate cele trei puncte. În momentul în care reuşit să câştigăm cele trei puncte, suntem 100% în play-off”, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *