Trei televizoare online excelente pentru jocuri

televizor LEDEra în care jocurile se jucau numai pe calculator au trecut. În ziua de astăzi, cei care se joacă vor o imagine cât mai mare și calitate excelentă a imaginii. De aceea, o opțiune foarte bună sunt televizoarele, de care se pot bucura toți membrii familiei, așa că îți descriem, mai jos, două televizoare online perfecte pentru jocuri, din care poți alege opțiunea bună pentru tine și îți dăm și câteva sfaturi pentru a ști ce să cauți la un televizor.

Majoritatea producătorilor presupun că vei cumpăra televizoare online pentru a te bucura de filme sau seriale și acest lucru este chiar de înțeles. Dar ideea este că mulți dintre noi cumpărăm televizoare online mai mult pentru că suntem interesați să jucăm jocuri pe ele.

Așadar, trebuie să ne uităm la lucruri puțin mai diferite decât dacă am căuta un televizor doar pentru filme. Asta pentru că un televizor care funcționează perfect pentru Netflix ar putea fi mizerabil pentru gaming. Nu trebuie, totuși, să cumperi un set foarte specializat. Sunt numeroase televizoare online care se potrivesc și pentru gaming și costă cât un televizor normal.

În primul rând, când cauți televizoare online pentru gaming, trebuie să te concentrezi asupra achiziționării unui televizor cu un lag redus – adică un televizor care minimizează întârzierea dintre ieșirea informației din consolă și acțiunea care are loc pe ecran. Lag-ul nu contează mult când te joci un puzzle sau un joc de strategie, dar poate provoca daune mari în timpul unui joc cu lupte sau în timpul unui joc de tip shooter, unde o fracțiune de secundă poate face diferența.

OLED versus LED. Acum, că televizoare online OLED sunt relativ accesibile, ele sunt opțiuni tentante dacă îți poți permite să te bucuri de un televizor de ultimă generație. Dar ar trebui? Asta depinde de ce și de ce joci.OLED arată mai bine ca regulă generală și poate fimai bun pentru experiențele multiplayer locale, cum ar luptele sau jocurile de petrecere.

Nu te grăbi însă să cumperi un ecran OLED. Tehnologia poate fi predispusă la arsuri, ceea ce înseamnă că unele imagini vor rămâne tatuate pe ecran. Televizoare online cu cel mai scăzut decalaj și cea mai mare luminozitate tind să utilizeze panouri LED.

Și apoi mai există chestiunea simplă a dimensiunii. Televizoare online OLED tind să fie modele mari, făcute pentru camera de zi, în timp ce există o mulțime de LED-uri mici, potrivite pentru dormitor sau birou.

Televizor LED LG, 60 cm, 24MT48DG-BZ, HD

Acest televizor oferă un mediu profesional de gaming pentru cei pasionați de gaming și la un raport calitate-preț excelent. Utilizatorii îl recomandă pentru că nu are lag (întârziere a imaginilor). Sunetul este de calitate, mai ales cu virtual surround. Din păcate, acest televizor are o diagonală de doar 60 de inci.

Televizor LED LG 70 cm, 28MT49VF, HD

Acest televizor pune la dispoziție diferite moduri Gaming, precum Black Stabilizer (stabilizatorul pentru zone negre), care te ajută să depistezi inamicii în cele mai întunecate zone și modul DAS, pentru a preveni întârzierea în jocurile cu ritm rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *