Infractori voiajori prinși de polițiștii botoșăneni. Aveau la vânzare telefoane mobile și lenjerii de pat

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi au depistat pe raza comunei George Enescu un autoturism în care se aflau trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 şi 41 de ani, toţi din judeţul Iaşi, care efectuau acte de comerţ.

Cu ocazia controlului, asupra acestora au fost găsite mai multe telefoane mobile şi suma de 1.200 de lei, iar în vehicul au fost identificate mai multe articole textile (lenjerii de pat, perne şi pilote).

Bărbatul de 37 de ani a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar suma de bani şi bunurile oferite spre vânzare au fost confiscate de poliţişti.

Pentru a nu deveni victime ale infractorilor voiajori, poliţiştiii vă recomandă să nu daţi curs unor oferte aparent avantajoase oferite de comercianţii ambulanţi şi să nu invitaţi astfel de persoane în locuinţa dumneavoastră.

Odată intraţi în locuinţă, aceştia pot să observe unde vă ţineţi banii sau lucrurile de valoare, iar prin distragerea atenţiei, pot să comită furtul chiar atunci.

Dacă deveniţi victimele infracţiunilor comise de infractorii voiajori sau aveţi cunoştinţă de comiterea unei astfel de fapte, sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul de urgenţă 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *