FOTO Copil de 7 ani lovit de o mașină. Polițiștii îl caută pe șoferul fugar

Un copil de 7 ani a fost rănit într-un accident care a avut loc joi, pe strada Pușkin din municipiul Botoșani, la Școala 1.

Șoferul care a dat cu mașina peste băiat a fugit de la locul accidentului, iar băiatul a reușit să vadă doar că mașina era albă.

Oamenii legii verifică imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a-l identifica pe șoferul fugar.

Între timp, copilul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

One thought on “FOTO Copil de 7 ani lovit de o mașină. Polițiștii îl caută pe șoferul fugar

  1. Nu chiar „intre timp”, ci la mai mult timp de la impact, minorul a fost dus, in sfârșit la spital.
    De la momentul in care a venit prima mașină de poliție și până la orele 12:35 când am sunat eu la 112 să spun că băiatul este lovit la cap și are urme vizibile de la căzătură, pe toată partea dreaptă a feței și capului,-au trecut vreo 15-20 de minute.
    Când am ajuns eu, domnul polițist de la serviciul rutier se uita la clădirea Școlii nr.1, ca la poartă nouă.
    Văzând starea copilului, care nu-și mai putea ține capul, și observând că se poartă o discuție în jurul existenței sau nu a unor camere de supraveghere, și observând in continuare pe domnul polițist care încă privea spre Școală, am întrebat-o pe mama copilului dacă s-a sunat la Salvare.
    A fost momentul in care domnul polițist s-a trezit instantaneu, și a trimis-o pe mama copilului să-l așeze pe bancheta din spate a unei mașini.
    Operatoarea de la 112 știa deja de incident ai mi-a spus că părinții copilului ar fi spus că nu apreciază oportună acordarea de îngrijiri medicale.
    DOMUL POLITIST, eu cred că sunt situații, când aveți de-a face cu persoane care nu cunosc gravitatea unor evenimente și nu sunt apte să înțeleagă pe moment, că intervenția medicală este urgentă și comentariile pe care le-ați făcut nu sunt potrivite cu răspunderea pe care o aveți în legătură cu atribuțiile de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *