Consilier nemulțumit de șoferii care parchează pe spațiul verde de la Casa Tineretului: Parcă e un canal, nu spațiu verde!

Consilierul local Vasile Chiru a criticat faptul că nu se iau măsuri cu șoferii care parchează mașinile pe spațiul verde, venind cu exemplu zona Casei Tineretului. Consilierul a spus că a sesizat și Poliția Locală, însă fără succes.

Dacă treceţi de la Casa Tineretului la Şcoala Populară de Artă, acolo spaţiul verde nu mai este spaţiu verde. E călcat de maşini, am sesizat şi anul trecut Poliţia Comunitară au zis că nu au ce face că maşinile trebuie parcate pe trotuar, sau în condiţiile alea, pentru că se duc copiii la cursuri. Este urât, mai ales că este şi bulevard. Poate se găseşte o modalitate să nu se mai permită acelor domni care vin cu copiii la şcoală să parcheze maşinile pe spaţiul verde. Parcă e un canal, nu mai e spaţiu verde. Mai durează un pic şi vor fi rupţi şi acei copaci de ornament.  Acum sperăm ca anul acesta să nu mai avem de-a face cu acelaşi lucru”, a declarat Vasile Chiru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *