Pensionarii botoșăneni vor să meargă anual la tratament și nu o dată la doi ani

pensionari, comisia de dialog, ministrul muncii, stiri, botosaniPensionarii botoșăneni sunt nemulțumiți că nu pot pleca anual la tratament, asta în condițiile în care, spun ei, s-au redus și numărul de zile de tratament.

La biletele de tratament au mai venit ceva precizări cu perioada. Știu că era proiectul care se aplică de 1000 de ani, că nu ai voie să mergi decât din doi în doi ani. Și așa au scăzut zilele de tratament de la 21, la 18 iar acum 16. Dacă mai prinzi sâmbete și duminică nu se mai fac proceduri și ajungi la zece proceduri”, a spus Maria Paraschiv.

Directorul Casei Județene de Pensii Botoșani, Cristina Anton, a declarat că se fac eforturi pentru ca să fie rezolvate toate cererile la tratament, însă de fiecare dată numărul solicitărilor este cu mult mai mare decât numărul biletelor de tratament acordate.

Facem eforturi în fiecare an ca majoritatea celor care au depus cereri să beneficieze, doar că există mai multe cereri decât locurile disponibile.  Încercăm pe cât posibil și ținem legătura și cu colegii din țară ca în momentul în care au un surplus de bilete să le redistribuie”, a menționat directorul CJP Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *