Atenție mare la ultima etapă! Interesul FRF: Viitorul în play-off! Calculele făcute în culisele Ligii I

Daca trupa lui Gheorghe Hagi nu va prinde primele 6 locuri, va avea meciuri oficiale pâna la începutul lunii iunie, iar Radoi va avea dificultati majore în a-si face strategia de pregatire pentru turneul final al CE de tineret din vara, potrivit gsp.ro.

Viitorul – Botosani e finala pentru accesul în play-off. Cine câstiga îsi garanteaza clasarea între primele 6. Aceasta adevarata finala e privita cu foarte mult interes si în birourile de la Casa Fotbalului. Motivul? Perspectiva participarii echipei nationale de tineret la Campionatul European sub 21 de ani, care va avea loc în vara, în Italia!

Interesul FFR si implicit al selectionerului Mirel Radoi e acela ca Viitorul sa fie echipa care sa mearga în play-off. Argumentele? În acest scenariu, trupa lui Hagi va termina sezonul pe 19 mai, iar jucatorii ar avea posibilitatea sa primeasca o vacanta de 5-7 zile, dupa care sa se puna proaspeti si la timp la dispozitia lui Radoi.

În schimb, daca Viitorul va ramâne pe dinafara primelor 6 locuri, va juca în play-out, unde sezonul se termina abia pe 2 iunie! Fotbalistii nu doar ca nu vor mai putea sa primeasca nicio zi libera, dar ar fi nevoiti sa mearga direct în cantonamentul premergator turneului final. Iar în cazul putin probabil în care Viitorul ar ajunge chiar pe loc de baraj, Radoi chiar ar trebui sa-si ia adio de la fotbalistii lui Hagi.

Cum se califica Viitorul în play-off:
Câstiga meciul cu Botosani

Cum se califica Botosani în play-off:
Câstiga meciul cu Viitorul
Face egal cu Viitorul si Poli Iasi nu câstiga cu Hermannstadt

Cum se califica Poli Iasi în play-off:
Câstiga cu Hermannstadt si meciul Viitorul – Botosani se termina egal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *