FOTO Locatarii unui bloc din Botoșani, terorizați de tineri drogați. Polițiștii intervin, însă acțiunile lor sunt ineficiente

Locatarii unui bloc din municipiul Botoșani trec zilnic prin clipe de groază, aceștia fiind terorizați de tinerii care se droghează în scara blocului. Este vorba de blocul Căminului Textila, unde sunt în jur de 100 de locuințe și unde, de asemenea, locuiesc și mulți copii.

Oamenii nu se mai simt în siguranță și spune că au făcut sesizări cu privire la șederea tinerilor consumatori de droguri la Poliție și Locativa, societatea care administrează imobilul, însă fără rezultat. De cele mai multe ori, spun locatarii, aceștia devin recalcitranți.

”Au venit într-o zi forțele de ordine au găsit doi care dormeau, unul pe la etajul trei și unul în alt capăt. I-a luat pe amândoi și i-au întrebat dacă sunt drogați și i-a dat afară. Ei vin și stau în bloc și seara. Am soția și copilul iar pe casa scării nu este niciun bec și acolo sunt numai drogați. Nu că te temi să intri, efectiv eviți total să intri. Am făcut și la Locativa, și la Primărie, am făcut reclamații și la Poliție. Mi-au zgâriat și mașina a mea și a soției, portiera mașinii distrusă. Am făcut plângere și nu recunoaște, iar eu nu am martori. În acest bloc, nimeni nu o să aibă curaj să sune la Poliție. Sunt toți terorizați. Eu am făcut plângeri peste plângeri. Dacă se continuă așa, căminul va deveni asemeni blocului de la ghetouri”, a declarat un locatar al Căminului Textila sub rezerva anonimatului.

Acesta a mers miercuri în audiență la unul din viceprimari pentru a cere sprijin în rezolvarea problemei. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean spun că nu au avut reclamații, cel puțin în ultima perioadă, pe această speță, în timp ce reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi susțin că au fost constatări în zonă respectivă în ultimii ani, dar nu recent.

One thought on “FOTO Locatarii unui bloc din Botoșani, terorizați de tineri drogați. Polițiștii intervin, însă acțiunile lor sunt ineficiente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *