FOTO Schimbare radicală în viața celei mai frumoase polițiste de frontieră din România. S-a căsătorit și a renunțat la uniformă

Cea mai frumoasă polițistă de frontieră din România, dorohoianca Luiza Ciuclea, în vârstă de 29 de ani, a făcut o schimbare radicală în viața sa.

Luiza a renunțat la cariera în Poliția de Frontieră și a ales să plece în străinătate după ce s-a căsătorit cu un egiptean. Cu actualul ei soț, campionul mondial la bodybuilding, Ahmed Othman, Luiza s-a cunoscut în timpul unei competiții de culturism, în România. Ahmed provine dintr-o familie de culturiști.

După cinci luni de relație s-au căsătorit și au plecat amândoi la New York, unde locuiesc în prezent, după cum a declarat, în exclusivitate pentru BotoșaniNews, Luiza.

Am ajuns în NY. Aici trăiesc și suntem căsătoriți”, ne-a spus tânăra din Dorohoi.

Ea a precizat că a suspendat activitatea în Poliția de Frontieră, dar ne-a spus că nu vrea să se mai întoarcă niciodată în România.

Voi urma o școală și cursuri aici pentru un job asemănător celui din țară”, ne-a mai spus Luiza.

Tănăra a fost imaginea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Ea este pasionată de sport, dar a studiat igiena și estetica corpului uman, obținând diploma de stilist.

One thought on “FOTO Schimbare radicală în viața celei mai frumoase polițiste de frontieră din România. S-a căsătorit și a renunțat la uniformă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *