Jucătorul de 700.000 de euro de la FC Botoșani, care ajunge la FCSB

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că a rezolvat transferul mijlocașului Răzvan Oaidă, 20 de ani, de la FC Botoșani. Acesta va ajunge la FCSB în vară.

„Am vorbit înainte de meciul cu CS U Craiova cu Valeriu Iftime, i-am spus că mi-am propus ceva: «Dacă aș câștiga meciul cu Craiova , am să-ți dau prețul pe care l-ai cerut pe Oaidă», scrie gsp.ro.

Vine din vară la FCSB. E investiție! Nu a confirmat, nu e consacrat. Vreau să-mi demonstrez dacă am ochi. 700.000 am dat pe el”, a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Internațional U21, Răzvan Oaidă evoluează pe postul de mijlocaș central. Crescut la juniorii lui Wolverhampton și Brescia, Oaidă evoluează pentru FC Botoșani din 2017, perioadă în care a reușit un gol în 33 de meciuri.

Oaidă va fi mai mult ca sigur în lotul lui Mirel Rădoi pentru Europeanul din această vară. Fotbalistul a strâns deja 4 selecții în tricoul naționalei U21.

Transferurile de la FC Botoșani au devenit o obișnuință pentru Gigi Becaliîn ultima vreme. La gruparea roș-albastră au sosit în ultimii doi ani Cătălin Golofca și Olimpiu Moruțan.

Primul nu a confirmat, și-a făcut bagajele și s-a întors în Moldova, în timp ce al doilea e jucătorul care încearcă să-și croiască drum printre titularii de la FCSB, Gigi Becali sperând să obțină o sumă exorbitantă în schimbul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *