Și-a băgat vecinul în spital, după ce l-a lovit cu hârlețul în cap. Botoșăneanul și-a primit, luni, pedeapsa definitivă

catuse pentru arestat la BotosaniUn bărbat din județul Botoșani care şi-a bătut vecinul cu hârlețul până l-a băgat în spital a fost condamnat luni, definitiv, de magistrații Curții de Apel Suceava. Petru Bolocan, din comuna Curtești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru tentativă de omor, faptă pentru care a și fost condamnat în primă instanță, de Tribunalul Botoșani, la cinci ani de închisoare.

Luni, însă, botoșăneanul în vârstă de 60 de ani a beneficiat de clemență din partea judecătorilor Curții de Apel, obținând, la cererea sa, reîncadrarea juridică a faptei din tentativă de omor în vătămare corporală. În aceste condiții, judecătorii suceveni i-au aplicat o pedeapsă de doar doi ani de închisoare.

Pe 19 februarie 2015, în jurul orei 09.00, în timp ce se aflau în curtea locuinţei sale, pe fondul unor relaţii tensionate anterioare, Bolocan l-a lovit cu un hârleţ pe Vasile Podovei în zona capului şi a corpului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 150-160 zile îngrijiri medicale.

sursa foto: bucurestiul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *