Percheziții la locuința unei femei de 62 de ani. Ce au descoperit oamenii legii

perchezitii, stiri, botosani, politiaTimp de două zile, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, respectiv Secţiei Rurale nr. 10 au organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite precum şi pentru verificarea disciplineri rutiere a conducătorilor auto.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate au fost legitimate 56 de persoane şi controlate 11 unităţi economice.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul total al acestora depăşind suma de 37.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Săveni, la locuinţa unei femei de 62 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

La locaţia vizată au fost descoperite 245 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale şi cu privire la care exista suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă.

Bunurile respective au fost confiscate de poliţişti, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la suma de 2.800 de lei.

În cauză se continuă cercetările penrtu documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *