Polițiști umiliți live pe Facebook de doi bărbați pe care i-au oprit în trafic

Umilință în direct pe Facebook pentru doi polițiști timișeni, vineri. Doi bărbați au transmis în direct momentul în care unul dintre ei este amendat pentru că nu purta centura de siguranță. Indivizii le spun oamenilor legii că sunt analfabeți și nu știu să citească, dar și că unul dintre polițiști este „cel mai prost polițist din România”, scrie Aradon.ro. Totul s-a petrecut vineri, în localitatea timișeană Recaș.

Cei doi polițiști participau la o acțiune de verificare a conducătorilor auto, când au tras pe dreapta un Mercedes în care se aflau doi bărbați. Șoferul le-a prezentat oamenilor legii documentele, iar în locul permisului de conducere le-a arătat o dovadă înlocuitoare. Omul are permisul suspendat și circula în baza dovezii pentru că este deja cercetat penal pentru abateri la codul rutier.

Unul dintre polițiști a luat documentele și a luat legătura cu colegii lui pentru a verifica dacă dovada este valabilă, actul putând fi fals. Cei doi bărbați au fost nemulțumiți că au fost opriți să plece timp de câteva minute, iar unul dintre ei a scos telefonul mobil și a început să transmită live pe Facebook. Într-un final, dovada s-a stabilit că ar fi valabilă, iar polițiștii au decis să îl amendeze pe șofer pentru că nu purta centura de siguranță.

În momentul în care au aflat asta, cei doi bărbați au coborât din mașină și au început să îi umilească pe polițiști în direct. Le-au spus că sunt analfabeți și nu știu să citească ce scrie pe dovadă, dar și că unul dintre oamenii legii ar fi „cel mai prost polițist din România”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *