FOTO Peste 20 de iubitori de animale protestează în fața Primăriei Botoșani: ”România se va educa, atunci când porcul va zbura!”

Protest cu peste 20 de iubitori de animale, duminică, în fața Primăriei Botoșani. Oamenii sunt nemulțumiți de decizia autorităților de a împușca câinii, după apariția focarelor de pestă porcină africană.

De ce ne omorâți? Și noi vrem să trăim!”, ”România se va educa atunci când porcul va zbura!” ”Non violența conduce la cea mai înaltă Etică, care este scopul Evoluției! Până când nu încetăm a răni toate celelalte ființe vii, încă suntem Sălbatici!” au fost mesajele transmise de protestatari.

Oamenii spun că au ieșit în stradă cu scopul de a stopa aceasta ilegalitate, de împușcare a câinilor vagabonzi în umbra pestei porcine.

Protestul va dura două ore.

One thought on “FOTO Peste 20 de iubitori de animale protestează în fața Primăriei Botoșani: ”România se va educa, atunci când porcul va zbura!”

  1. Romania va fi educat cand voi nu o sa mai lasati mormane de rahat pe toate strazile din Botosani, de ce jigniti natia romana??
    CIVILIZATIVA VOI POPORUL E ROMAN E RESPONSABIL VOI O SLEHTA JIGNITI POPORUL ROMAN ! RUSINE SA VA FIE !
    Stergeti-va la nas, de alb!
    sunteti o gasca de interesti de padocuir si vreti sa chinuiti cainii msa ii tineti flamanzi fara medicamente iar voi prin baleare cu banii de hrana a catteilor!
    Rusine natia roman e responsabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *