Calificarea în play-off aduce schimbări majore la FC Botoșani! Finanţatorul a anunţat cum îi va răsplăti pe jucători

O parte dintre jucătorii echipei FC Botoșani vor avea contracte mai mari dacă se obţine calificarea în play-off. Unii au clauze în contracte şi trebuie să primească mai mulţi bani.

În cazul altora, decizia majorării aparţine finanţatorului Valeriu Iftime, care s-a arătat mulţumit de prestaţia lor în acest an.

Unii jucătorii precum portarul Eduard Pap sau mijlocaşul Răzvan Oaidă vor beneficia de creşteri salariale. Ambii au acceptat contracte mici în momentul în care au semnat cu FC Botoşani, iar Valeriu Iftime consideră că merită mai mult.

„Lui Pap o să-i măresc salariul, chiar dacă nu îmi impune contractul. El a venit pe un salariu mai mic şi încerc să găsesc soluţii pentru a echilibra. Oaidă a venit pe un contract de vreo 2000 de euro. Destul de puţin. Eu am mare respect pentru jucătorii care semnează fără o negociere la sânge şi ei ştiu că noi revenim asupra contractului. Semnând un contract mic, nu înseamnă că ai pierdut bani. Vreau ca jucătorii să fie mulţumiţi şi să înţeleagă că încerc să echilibrez veniturile lor. Atunci când joacă şi îşi face bine treaba, primeşte bani”, a spus Valeriu Iftime.

Bonusuri substanţiale pentru play-off

Dacă FC Botoşani va ajunge în play-off, în conturile clubului vor intra în plus vreo 400.000 de euro. O parte din aceşti bani vor fi direcţionaţi către jucători. Contractele şi primele la FC Botoşani sunt stabilite pentru locurile 7-8, iar dacă se reuşeşte calificarea în play-off vor exista nişte bonusuri substanţiale.

„Play-off-ul înseamnă mai mulţi bani pentru faptul că eşti pe locul şase care înseamnă vreo 400.000 de euro faţă de locul opt. Este adevărat că din banii ăştia o să dau fotbaliştilor. Creşte foarte mult audienţa, sunt meciuri importante, se va încasa mai mult din bilete. Este o altă vizibilitate a fotbalului în play-off şi creşte valoarea echipei. Dacă ajungem în play-off nu trebuie să fim ciuca bătăilor ci trebuie să ne gândim la locul patru”, a mai spus patronul FC Botoşani.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regular al Ligii 1 Betano, FC Botoşani ocupă ultimul loc, 6, care asigură calificarea în play-off. În ultimele două runde, moldovenii joacă acasă, cu Gaz MetanMediaş, duminică, de la ora 17:00, cu în deplasare la Viitorul, sâmbăta viitoare, de la ora 18:00.

Sursa: Pro Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *