Proprietari de câini din Botoșani, amendați pentru că nu curăță excrementele lăsate de patrupede

excremente caine, dejectii
foto: Hotnews.ro

Mai mulți proprietari de câini de companie din Botoșani au fost sancționați, cu amenzi cuprinse între 50 și 200 de lei, după ce au fost prinși de Poliția Locală că nu curățau dejecțiile patrupedelor.

În această săptămână, polițiștii locali au aplicat cinci amenzi „pentru plimbarea pe domeniul public sau privat al municipiului a câinilor fără ca deţinătorul acestora să dispună de obiectele necesare pentru curăţirea locului şi evacuarea dejectelor fiziologice”. Sancțiunea este prevăzută de o hotărâre a Consiliului Local Botoșani și a fost luată în cadrul unei campanii de menținere a curățeniei în municipiu.

Poliția Locală a mai aplicat o amendă și pentru abandonarea deșeurilor menajere pe domeniul public/spațiul verde.

One thought on “Proprietari de câini din Botoșani, amendați pentru că nu curăță excrementele lăsate de patrupede

  1. Buna ziua domnule dorector de paza locala , in parcul curcubelui sunt multi copii si la fel de multi caini care sunt lasati dezlegati de iubitorii de necuvantatoare dar nu iubitori de oameni si copii ca lasa cate o movila de rahat de catel si copii nu sunt atenti alearga !
    Seara sunt tineri ce consuma alcool si nus ce mai fac , rup scanduri din foisoare , cred ca praful alb e de vina!
    Dar eu intreb paza locala ce face se plimba pe bulevarde , si de ce nu sunt prezenti noaptea ca au salarii cat procororii ….??? DE CE NU SUNT VAZUIT PAZNICII LOCALI NOAPTEA IN LOCURI DE INTERES???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *