Ciobotariu: Cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm jocul, nu să aşteptăm rezultatele altor echipe

Antrenorul FC Botoșani nu vrea ca echipa sa să se califice în play-off doar de conjunctură. Liviu Ciobotariu a spus, joi, într-o conferință de presă, că își dorește victorii în ultimele două meciuri din sezonul regulat, pentru a fi sigur de calificarea în play-off.

De altfel, tehnicianul de la Botoșani nici nu vrea să se uite la TV la meciurile adversarilor implicați în lupta pentru play-off, ci este preocupat doar de jocul echipei sale.

„Pentru mine lucrurile sunt clare: mai sunt două jocuri, trebuie să obţinem şase puncte care să fim 100% în obiectiv, adică pe locul 6. Cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm jocul, nu să aşteptăm rezultatele, iar jucătorii ştiu chestia asta. Dacă o să mă avantajeze alte rezultate, este altă problemă, dar noi suntem concentraţi 100% concentraţi să  câştigăm meciul de duminică”, a spus Ciobotariu.

El le-a cerut jucătorilor concentrare la ultimele două meciuri din acest mini-retur și speră ca publicul să fie al 12-lea jucător.

Nu trebuie să fim tracasaţi. Trebuie să ne comportăm exact cum ne-am comportat şi până acum, să ne antrenăm foarte bine. Suntem conştienţi că cu o eventuală victorie putem să sperăm mult mai mult la ceea ce ne dorim, adică o clasare în primele şase locuri. Suntem concentraţi, suntem pregătiţi pentru acest joc. Adversarul pe care o să îl întâlnim este o echipă bună, o echipă cu un antrenor bun, Edi Iordănescu, care aşează foarte bine echipa în teren. Sunt convins că această echipă va veni foarte motivată la noi şi noi trebuie să răspundem pe măsură”, a mai spus antrenorul FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *