Nesimțire! Un botoșănean își făcea nevoile în public. Alte cinci persoane au ieșit cu animalele la plimbare, dar nu au strâns după ele

Lipsa bunului simt i-a costat scump pe câțiva botoșăneni, care au fost prinși nerespectând ordinea și curățenia în municipiul Botoșani.

În perioada 17-20 februarie, polițiștii locali au aplicat 21 sancțiuni contravenționale. Astfe, patru sancțiuni au fost date unor persoane care consumau alcool pe domeniul public (amendă de la 100- 500 lei) o sancțiune a fost pentru refuz de legitimare (de la 100 lei la 500 lei).

De o nesimțire uriașă a dat un botoșănean care a fost prins în timp ce își făcea nevoile fiziologice în locuri publice, respectiv în parcarea subterană din fața Magazinului Big. Acesta a fost amendat cu 400 lei.

Totodată, 3 sancțiuni au fost pentru  abandonarea deșeurilor rezultate din construcții pe domeniul public ( de la 400 lei la 1000 lei); 7 sancțiuni – abandonarea deșeurilor menajere pe domeniul public/spațiul verde (de la 400 lei la 1000 lei) și 5 sancțiuni  pentru plimbarea pe domeniul public sau privat al municipiului a câinilor fără ca deţinătorul acestora să dispună de obiectele necesare pentru curăţirea locului şi evacuarea dejectelor fiziologice,  (amendă de la 50 lei la 200 lei).

Poliția Locală a Municipiului Botoșani face un apel către locuitorii orașului să
respecte obligațiile pe care le au cu privire la regulile de salubrizare și de menținere a curățeniei în
locurile publice (căi de acces, piețe, parcuri, locuri de joacă pentru copii, baze sportive, școli și alte
zone publice), pe raza administrativ teritorială a municipiului.

FOTO Nesimțire crasă! Ipostaza în care a fost fotografiată o tânără pe pietonalul Unirii i-a scârbit pe internauți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *