Anunț! Toți botoșănenii care locuiesc la case trebuie să treacă pe la Direcția de Impozite și Taxe Locale

Directia de Impozite si Taxe Locale - Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoșani aduce la cunoștință persoanelor fizice care locuiesc la case că potrivit HCL nr.352/20.12.2018 au obligația depunerii la Direcția Impozite și Taxe Locale, str. Calea Națională nr.70, până la data de 15 martie 2019, a  Declarației de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare SIMD pentru utilizatorii casnici.

Programul de lucru cu publicul al Direcției Impozite și Taxe este între orele 8,30-16,30 în zilele de luni,marți, joi și vineri și între orele 8,30 – 17,30 în ziua de miercuri.

Nedepunerea declarației de impunere, precum și depunerea peste termenul stabilit prin hotărâre constituie cotravenție și se sancționează cu amendă contravențională potrivit prevederilor legale.

Termenul de plată al taxei de salubrizare este trimestrial (15 martie, 15 iunie, 15 septembrie și 15 noiembrie), iar pentru neachitarea taxei de salubrizare la termenele stabilite se percep majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracțiune de lună de întârziere, conform prevederilor Codului de procedură fiscală.

3 thoughts on “Anunț! Toți botoșănenii care locuiesc la case trebuie să treacă pe la Direcția de Impozite și Taxe Locale

  1. tot comunisti ati ramas .Voi in 2019 vreti hartii,copii dupa buletin, stat la ghiseu , ploconit la functionari …SA VA FIE RUSINE !

  2. Primaria asta cu conducere liberala , pdl au nramas ca si comunistii ! rusine primarie cu sistem comunsit sa venim la voi…

  3. Puneti oamenii pe drumuri cu incompetenta voastra. De ce nu trimiteti voi un reprezentant in teren sa va colecteze informatiile de care aveti nevoie si sa compensati lipsa voastra de planificare si hairupismul care va caracterizeaza in tot ce faceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *