Târgul de weekend ”Produs din Botoșani” va fi mutat de pe Pietonalul Unirii

Târgul de weekend ”Produs din Botoșani” va fi mutat de pe Pietonalul Unirii. Producătorii care expun au cerut ca târgul să funcționeze în zona Pieții Mari, în fiecare sfârșit de săptămână.

Târgul de weekend a fost deschis anul trecut.

Important este să-i asigurăm continuitatea, pentru că vorbim de produsele tradiționale și trebuie să încurajăm lucrul acesta. Avem o solicitare privind mutarea din zona unde sunt acum, de pe Pietonalul Unirii, pe acel platou liber din Piața Mare, acolo unde sunt expuse mărțișoarele. Părerea mea este că e mai bun pietonalul ca și locație pentru ei, decât zona respectivă. După ora 1-2, zona respectivă e moartă”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Solicitarea urmează să fie analizată și în Consiliul Local.

One thought on “Târgul de weekend ”Produs din Botoșani” va fi mutat de pe Pietonalul Unirii

  1. Pentru niste pensionar nemultumiti nu trebuie mutate acele casute de pe petonal ,numaica ar trebui sa aiba continuitate sau si sa fie deschise ca majotitate sunt inchise , pensionari se pot plimba si prin parc . Casutele sa ramana pe petonal nicidecum in locatia din piata mare repet sunt binevenit numai ca ar trbui sa fie si deschise ,iar produsele sa fie chiar traditionale si nu din alea care se gasesc prin toate galantarele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *