Pompierul maratonist Iulian Rotariu, sprijinit financiar de municipalitate pentru următoarea competiție

iulian rotariu, stiri, botosaniPompierul maratonist Iulian Rotariu va fi sprijinit din nou cu bani de Primăria Botoșani. Municipalitatea va aloca 18.000 lei pentru participarea acestuia la Ultramaratonul ”The Track Australia”, printr-o hotărâre de Consiliu Local ce va fi supusă spre aprobare în ședința din 28 februarie.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat joi că prin acordarea acestui sprijijn financiar se are în vedere și promovarea imaginii municipiului Botoșani.

Ceea ce face el este cu totul deosebit. Vom veni cu o hotărâre de Consiliu Local. Iulian aleargă pentru o cauză nobilă, însă pentru noi este important că se aude numele de Botoșani, că se aude numele de România, că duce steagul pe unde merge el. Și este una din persoanele care efectiv face ceva vizibil și promovează municipalitatea. Vrem să se vorbească de Botoșani și altfel”, a menționat Cătălin Flutur.

Suma va fi dată din bugetul local pentru plata echipamentelor, transport, suplimentre nutriționale. Competiția se va desfășura în perioada 15-24 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *