FOTO Două străzi din Botoșani, în mocirlă, mai rău ca la țară. „Au rămas mașini blocate în noroi. Nu se poate circula nici pe jos, nu mai spunem de o salvare”

Două străzi situate la aproximativ un kilometru de centrul municipiului Botoșani arată dezastruos. Un cititor BotoșaniNews ne-a trimis câteva fotografii cu mocirla prin care sunt nevoiți să treacă localnicii pe strada Mușat Vodă și Cașin. Pe tronsonul respectiv se circulă mai rău ca în Evul Mediu, mai multe mașini au rămas de câteva ori blocate în noroi.

Îsi bat joc de noi. Au stricat toată strada. Ieri 4 mașini au rămas blocate în noroi. A fost și salvarea și abia a ieșit. Au tras apa și canalul și au distrus ce mai era făcut de vecini. De doi ani suntem în situația asta. Nu se poate circula nici pe jos, dar nu mai spunem de o salvare, ferească Dumnezeu de un incendiu. Suntem la 1 km de centrul orasului, au furat banii si au spus că au băgat 10- 15 masini de balastru”, ne-a precizat un localnic.

Revoltați, localnicii cer primăriei să ia măsuri pentru că au ajuns la capătul răbdării.

3 thoughts on “FOTO Două străzi din Botoșani, în mocirlă, mai rău ca la țară. „Au rămas mașini blocate în noroi. Nu se poate circula nici pe jos, nu mai spunem de o salvare”

  1. asa lucreaza cea mai mare firma din judet „Elsaco”cred ca un fost sau actual director coordoneaza lucrarile,asa zisul „portocala”

  2. Municipiul Botoșani – oraș european….a se vedea reportajul din 2016 de pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=AQmoTq6g4Ak .
    Strada MUȘAT VODĂ a fost distrusă și transformată de către autoritățile locale în urmă cu 3 ani în ceea ce se vede în imagini cu toate că și cei care locuiesc pe această stradă sunt plătitori de taxe la Primăria Botoșani.
    Cu ce au greșit oamenii care locuiesc pe Mușat Vodă de au ajuns bătaia de joc a autorităților locale ????

  3. la tramvaie se baga 20 milioane de euro , cu banii astia se cumparau 15 autobuze electrice si se asfalata jumate din judetul Botosani,
    Au omorat DNA ia desfiintat si acum pot sa fure fara sa intrebe nimeni!
    in ce tara traim unde hotii fac ce vor cu banul public??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *