FOTO Polițist rănit într-un accident produs de un puști de 14 ani

O mașină a poliției a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc, miercuri seară, pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Un minor de 14 ani din Radauti a condus un autoturism pe str. Calea Unirii din localitate, în masină aflandu-se ca pasageri alți doi minori de 16 ani.

La un moment dat, șoferul minor a acrosat un alt vehicul, fiind surprins de un echipaj de poliție care a plecat în urmărirea sa.

Un alt echipaj de poliție a ieșit în întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiții controlul asupra direcției de mers si lovind autospeciala de poliție. Au rezultat avarii la autospeciala și rănirea ușoară a conducătorului autospecialei, un agent de poliție de 30 ani, care s-a ales cu „contuzie omoplat”.

Șoferul minor a coborât din autoturism și a fugit, fiind reținut un pasager.  Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

„Se continua cercetarile pentru localizarea si retinerea soferului minor”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *