Tânăr dispărut fără urmă! Familia îl caută disperată și cere ajutor pentru găsirea acestuia

tanar disparut, claudiu polei, stiri, botosaniUn tânăr din județul Botoșani a dispărut fără urmă de peste șase săptămâni, iar acum familia îl caută disperată. Este vorba de Claudiu Polei, în vârstă de 26 de ani, care a dispărut pe 2 ianuarie de la domiciliul său din comuna Manoleasa, iar de atunci nu a mai fost văzut de rudele apropiate.

Nu mai răspunde nici la telefon, nu a mai dat niciun semn de viață de atunci. Știm doar că a mai lucrat la o familie din Hănești, în rest nu mai știm nimic de el. Am sunat cam la toți cei care știam că obișnuia să lucreze și nu știe nimeni nimic de el”, susține sora tânărului, Grațiela Ursu, care locuiește la Ripiceni.

Aceasta spune că fratele său obișnuia să lucreze la fermele zootehnice din zonă, iar ultima dată ar fi muncit într-o fermă din Hănești.

„El lucra mai mult pe la oi sau capre dar nu stătea întotdeauna în acel loc , pleca pe la diferite persoane pe care le cunoștea și acolo locuia unde lucra, dar el venea cel mai des pe la mine și o data pe luna el venea la mine”, a mai spus sora dispărutului.

Rudele lui Claudiu Polei se tem de ce este mai rău, mai ales că au auzit zvonuri potrivit cărora acesta ar fi fost găsit mort. Ele intenționează să sesizeze Poliția, pentru identificarea tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *