Jucătorii merită un stadion plin pentru play-off. Apelul făcut de fotbaliștii FC Botoșani

fc botosani- gaz metan 1- 0Aflați în fața celei mai mari performanțe din istoria clubului, accederea în premieră în play-off-ul Ligii I, jucătorii FC Botoșani fac apel la publicul local să vină într-un număr cât mai mare și să-i susțină duminică de la ora 17:00 în duelul cu Gaz Metan Mediaș în meciul care ar putea să le asigure prezența la „masa bogaților”.

Cel mai longeviv jucător al FC Botoșani, Andrei Patache, a declarat că și-ar dori ca la duelul de duminică de pe „Municipal”, atmosfera să fie una incendiară iar suporterii să poarte echipa spre victorie.

„Împreună putem scrie istorie. Cred că merităm un stadion plin pentru play-off. Fac public un apel către suporterii echipei, către cei care iubesc FC Botoșani și îi invit la stadion duminică să fie alături de noi și de ce nu, în cazul fericit, să sărbătorim chiar calificarea în play-off. Avem nevoie disperată, mai mult ca oricând de susținerea necondiționată a fanilor, avem nevoie de al 12-lea jucător. Chiar dacă vom întâlni o formație care nu mai are șanse la play-off, meciul va fi extrem de dificil pentru că ei vor veni să-și vândă scump pielea. Cu ajutorul fanilor ne putem face ușor meciul și ne putem asigura cele trei puncte care să ne aducă cât mai aproape de play-off. Am făcut și noi calcule și știm că, în cazul fericit, la ora jocului, am putea evolua, cum se spune, cu play-off-ul pe masă la Botoșani. Ar fi ceva fantastic să putem sărbători la finele celor 90 de minute de joc de duminică calificarea în play-off”, a declarat Andrei Patache.

Biletele la meciul de duminică dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș au prețul de 20 de lei atât la tribune cât și la peluze și vor putea fi achiziționate de suporteri după următorul program: vineri, în intervalul orar 09:00-16:00, sâmbătă de la ora 10:00 la ora 15:00 și duminică începând cu ora 09:00 și până la orra de start a partidei.

Partida FC Botoșani- Gaz Metan Mediaș, meci contând pentru runda a XXV-a a Ligii I va avea loc duminică de la ora 17:00 pe stadionul „Municipal”, se precizează într-un comunicat al FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *