PSD Botoșani: „Ca urmare a participării președintelui PSD și a premierului la Congresul Partidului Socialist European, se amână organizarea Conferinței Județene de Alegeri”

PSD Botoșani a anunțat miercuri că va amâna Conferința Extraordinară a Organizației Județene, care trebuia să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni, întrucât președintele PSD Liviu Dragnea și președintele executiv al partidului Viorica Dăncilă care trebuiau să fie prezenți, vor participa la Congresul Partidului Socialist European care va avea loc la Madrid în perioada 22-24 februarie.

Cu această ocazie, după alegerea structurilor de conducere ale PES, va fi lansat manifestul politic „Un nou contract social pentru Europa”, moment ce va marca începutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare şi prin care vor fi trasate punctele cele mai importante ale programului PES.

În urma invitației adresată domnului Liviu Dragnea de a participa la Congresul PES din această săptămână, dânsul nu va putea fi prezent la alegerile interne din cadrul Organizației Botoșani, deși și-a exprimat dorința de a lua parte la lucrările Conferinței Județene. În acest sens, Secretariatul General al PSD a decis să amâne organizarea Conferinței pentru o dată ulterioară stabilită de comun acord astfel încât, președintele PSD și premierul să poată participa atât la Botoșani, cât și la toate conferințele care trebuiau sa aibă loc în zona Moldovei”, a declarat Doina Federovici.

One thought on “PSD Botoșani: „Ca urmare a participării președintelui PSD și a premierului la Congresul Partidului Socialist European, se amână organizarea Conferinței Județene de Alegeri”

  1. DOMNILOR NU E POSIBIL SA ITI BATI JOC DE 20 DE MILIOANE DE EURO CU NISTE TAMVIAE DE SECOND HAND DE 50 ANI ADUSE DIN GERMANIA DE PRIMARIA BOTOSANI!
    VA ROGAM SA INTERVENITI SA CUMPERE AUTOBUZE ELECTRICE SA NE CIVILIZAM, NE VOR ADUCE DIN NOU TRAMVAIE LA PRET DE AUTOBUZE ELECTRICE .
    VAI , VAI CE PRIMARIE AVEM!
    STRADA PRIMAVERII E GAURITA DE 20 ANI UNDE PRIMARIA POMPEAZA BANI CU NEMILITA LA FIRME ACRDEITATE DE PRIMARIA ….ASTA…… VAI …VAI
    ACUM 7-8 ANI NE FURAU MASINILE SI …..JAF MARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *