Ucis în bătaie! Un bărbat a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie. Autorul, arestat preventiv

politia, stiri, botosani, crima, omorUn bărbat din Botoșani a fost arestat preventiv, duminică, de magistrații Tribunalului Botoșani, după ce a bătut cu sălbăticie o altă persoană, iar victima a murit la scurt timp.

Botoșăneanul Cristian Aciubotăriței, în vârstă de 34 de ani, a primit, luni, un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru săvâșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce pe 14 februarie seară, în timp ce se afla într-o casă de pe strada Împărat Traian, care este proprietatea unei cunoștințe, l-a lovit cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 38 de ani, prieten al gazdei.

Loviturile au fost foarte puternice, iar victima, care a fost preluată de ambulanță, a murit în scurt timp la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani. Agresorul a fost reținut în scurt timp, el recunoscându-și vinovăția în fața anchetatorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au propus, duminică, arestarea preventivă a acestuia, iar magistrații de la Tribunalul Botoșani au admis această propunere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *