MM Stoica nu s-a putut abţine! A ironizat eşecul lui Dinamo şi laudă Botoşaniul: Bun venit

Foto: digi sport

Directorul sportiv al celor de la FCSB, MM Stoica, a reacţionat duminică seară, pe contul său de facebook, după Dinamo-FC Botoşani 1-2. Oficialul FCSB-ului a pus o hartă cu o parte din SUA, în care este evidenţiat Bostonul. În lumea fotbalului şi numai Botoşaniului i se spune Boston. „Bun venit„, este titlul postării.

Victoria moldovenilor înseamnă, practic, eliminarea matematică a celor de la Dinamo din cursa pentru prinderea play-off-ului. „Câinii roşii” se află pe locul 11 după 24 de runde, cu 28 de puncte, în timp ce Botoşaniul a urcat pe locul 6, ultimul de play-off, cu 35 de puncte.

Celor de la FCSB le-ar fi mai simplu cu Botoșani în play-off decât cu Dinamo

Mulţi dintre cei care au văzut postarea lui MM Stoica şi-au adus aminte de duelurile dintre FCSB şi Botoşani, în care moldovenii nu au reuşit să câştige niciodată un meci. În schimb, dacă ajungea în play-off, este evident că Dinamo ar fi făcut orice să împiedice FCSB să câştige campionatul.

În ultimele două runde din campionatul regulat, echipa lui Liviu Ciobotariu mai are de jucat:

  • etapa a 25-a, FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş, pe 24 februarie, 17:00, Digi Sport 1
  • etapa a 26-a, Viitorul – FC Botoşani, 2 martie, Digi Sport 1

Mircea Rednic a încercat să pară împăcat cu înfrângerea din meciul de duminică seară, însă orice ar spune este un eşec al planului său care a schimbat din temelii tot ce a găsit la Dinamo în etapa a 12-a, atunci când a venit pentru a patra oară pe banca lui Dinamo. „Responsabilitatea îmi aparţine sută la sută„, a recunoscut Rednic la conferinţa de presă de după înfrângerea cu FC Botoşani.

Sursa: digi sport

One thought on “MM Stoica nu s-a putut abţine! A ironizat eşecul lui Dinamo şi laudă Botoşaniul: Bun venit

  1. Sunt unele persoane care mai bine te-ar critica decât să te laude.Unul dintre aceștia e mm un ciuri-buri in fotbal.Daca ar ajunga presedinte la barcelona in 5 ani se bat la retrocedare cu stadionul gol si in insolventa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *