FOTO Carambol în zona Stadionului! O persoană rănită într-un accident cu trei mașini implicate

accident, stiri, botosani, stadion
Foto: Facebook

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs, luni după-amiază, în zona Stadionului Municipal. Un șofer neatent a lovit în spate o altă mașină, după care aceasta a fost proiectată într-o a treia.

Uun conducător auto în vârstă de 46 ani din comuna Vomiceni, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism Volkswagen pe Calea Naţională din  municipiu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul Opel ce rula în faţa sa împrejurare în care l-a impactat, acesta la rândul său fiind proiectat într-un alt autoturism, Peugeot, oprit pentru a acorda prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public pe marcajul pietonal.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului primului vehicul impactat, în vârstă de 57 ani.

Toţi cei trei conducători auto implicaţi au fost testați alcoolscopic, singurul rezultat pozitiv înregistrându-se la şoferul autoturismului ce nu a păstrat distanţa, respectiv o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

accident, stiri, botosani, stadion
Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *