Doi botoșăneni, care circulau cu o autoutilitară, trași pe dreapta de poliție. Ce au găsit polițiștii când i-au percheziționat

Două persoane, un bărbat și o femeie, din Botoșani, care circulau cu o autoutilitară, au fost trase pe dreapta de polițiști pe strada Alexandru cel Bun din orașul sucevean Siret.

Totul s-a petrecut duminică seară. Autoutilitara era condusă de o femeie de 45 de ani, din județul Botoşani, în care se afla, în calitate de pasager, un bărbat de 46 de ani din aceeași localitate.

În urma controlului corporal și a bagajelor bărbatului, polițiștii au descoperit 79 de pachete cu țigări și 6 sticle de votcă de proveniență extra-comunitară, bunuri despre care acesta a declarat că le-a achiziționat din Ucraina pentru consum propriu și nu deţine documente de provenienţă sau transport.

„Bunurile în valoare de circa 1.000 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *