FOTO Mașină de Botoșani avariată în urma ciocnirii dintre un taxi și o motocicletă

Foto: Ziarul de Iași

O mașină de Botoșani a fost avariată într-un accident rutier care a avut loc, duminică, în municipiul Iași. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Păcurari, în faţa Inspectoratului de Stat în Construcţii (între Petru Poni şi intersecţia Moara de Foc).

Un motociclist care circula dinspre capăt Păcurari spre zona „Petru Poni“ a încercat să depăşească un taxi, dar a intrat cu viteză în lateralul autoturismului depăşit, un Logan, potrivit Ziarul de Iași.

Asta pentru că taximetristul încerca să întoarcă maşina, o manevră regulamentară în acel loc, marcată prin linie discontinuă, iar motociclistul posibil să nu fi observat semnalizarea maşinii din cauza soarelui care bătea pe stopuri. Moto­ciclistul, care purta cască de siguranţă, a fost totuşi grav rănit, fiind transportat de urgenţă la spital.

Medicii de pe maşina SMURD ne-au declarat că nu au sesizat la victimă vreo fractură, după analiza sumară a acesteia. După impactul cu motocicleta, taxiul Logan a ricoşat într-un autoturism staţionat pe marginea drumului: o Skoda cu număr de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *