Premierul și șapte miniștri ar putea ajunge la Botoșani. De asemenea, liderul PSD, Liviu Dragnea, așteptat la Conferința Județeană a PSD

congres psd, stiri, botosani
foto: Cotidianul

Premierul Viorica Dăncilă și șapte miniștri din cabinetul său ar putea ajunge la sfârșitul acestei săptămâni la Botoșani, unde va avea loc Conferința Județeană a PSD.

Surse social- democrate susțin că pe lista miniștrilor care ar putea ajunge pentru a participa la alegerile din PSD se află ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dar și cel al Sănătății, Sorina Pintea.

De asemenea, la Botoșani ar putea ajunge duminică și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Conferința județeană de alegeri a PSD va avea loc duminică la Casa Sindicatelor, în prezența a peste 700 de delegați din Botoșani, care vor desemna noua conducere (președinte, președinte executiv, vicepreședinți, secretarul executiv, membrii BPJ). Pentru funcția de președinte și-a anunțat candidatura senatoarea Doina Federovici, iar pentru cea de președinte executiv ministrul Muncii, Marius Budăi.

2 thoughts on “Premierul și șapte miniștri ar putea ajunge la Botoșani. De asemenea, liderul PSD, Liviu Dragnea, așteptat la Conferința Județeană a PSD

  1. Va rog sa nu taiati pensiile si salariile , ma patit in 2010 , va rog sa nu ne furati masinile din fata casei sau a blocului ….teroarea galbejita …..

  2. domnul viorel mata nu stii esti erore!! salariile si pensiile au fost taiate de ceilalti de galben din slahta cu BLAGA, FLUTURE care a facut groapa de gunoi in varful muntelui la Suceava, videanu, roscatu, bok,! astia au dat inapoi ce au taiat galbenii si pe deasupra au dublat salariile la bugetari si pensiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *