Rudele, colegii și prietenii deplâng moartea comisarului Cristina Rotaru. „Un om deosebit, o femeie plină de viață, o mamă puternică”

comisarul Cristina Rotaru de la IPJ Botosani, decedat la vârsta de 48 de ani
Cristina Rotaru

Rudele, colegii și prietenii deplâng moartea comisarului Cristina Rotaru de la Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani, care s-a stins din viață, sâmbătă, la vârsta de 48 de ani.

A fost un om apreciat, atât profesional, cât și ca persoană, iar dispariția acesteia a stârnit un val de regrete în rândul prietenei ofițerului de poliție. „Draga noastră colegă. Nu pot să cred că Dumnezeu te-a luat la el atât de repede! Nu îmi revin de adineauri, când am aflat. Dumnezeu să te ierte, fată fără noroc și să își așeze sufletul bun acolo sus, printre îngeri, de unde să îi vegheze pe copiii tăi!”, a scris o colegă de-a polițistei.

„Un om deosebit, o femeie plină de viață, o mamă puternică… Asta am văzut eu în ea!”, scrie, pe rețeaua de socializare Facebook, una din prietenele Cristinei Rotaru.

„Dumnezeu să te ierte! … draga mea prietenă… îți voi simți lipsa … dar știu că vei fi mereu cu mine”, a postat pe Facebook o altă prietenă de-a polițistei.

Cristina Rotaru, mamă a doi copii, a murit în urma unui infarct, în timp ce se afla în concediu și mergea cu mașina prin Germania. Medicii nemți au încercat să o salveze, însă eforturile lor au fost inutile.

O polițistă din Botoșani a murit în timp ce se afla în excursie în Germania. Era ofițer și avea gradul de comisar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *