Dinamo-FC Botoșani: Valeriu Iftime a răbufnit: “Dănciulescu, vezi cu cine vorbești! Eu nu sunt sluga lui Becali”

Valeriu Iftime, principalul finanțator al celor de la FC Botoșani, îi dă o replică dură team-managerului dinamovist, care își imaginează jocuri de culise în play-off-ul Ligii 1, într-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor.

Domnule Iftime, cum bateți la ușa play-off-ului, cum vă atacă lumea.
– Eu sunt prins în discuții, în întâlniri, am treabă la companie, scriu, mă documentez. Credeți că stau să ascult pe fiecare ce-i mai debitează mintea? Ce s-a mai întâmplat? Că la câte se întâmplă…. Nici nu știu la ce să mă aștept.

– Ionel Dănciulescu a declarat că “alte echipe au asigurate 6 puncte” cu echipa dumneavoastră.
– O trimitere nepoliticoasă a unuia căruia nu-i permit să vorbească așa cu mine. Să aibă grijă cu cine vorbește că eu nu sunt sluga lui Becali! Vorbește prostii fără margini! M-am săturat de astfel de comentarii răutăcioase, tendențioase, ale unora care n-au dreptul să spună astfel de tâmpenii.

– Probabil că se leagă de statistica întâlnirilor directe cu FCSB.
– Și ce să-i fac eu? Nu-i permit lui Dănciulescu să vorbească așa cu mine! Numai în România ne place să ne atacăm și să ne jignim. Așa se pregătește un astfel de meci? Să țină minte tot fotbalul românesc că nu sunt sluga nimănui și niciodată în viața mea nu o să cedez! N-ați învățat, după zeci de ani de meserie, că fotbalul trebuie să fie o distracție. În capul unora e doar război…

“NICIODATĂ NU O SĂ FIU SLUGĂ”

– Mai există înțelegeri și alianțe pentru a decide un campionat în România?
– Doar în imaginația unora. Băi băieți, gata, tată! S-a terminat! S-au terminat Cooperativele de pe vremuri și alianțele voastre. Dacă vă gândiți la alianțe înseamnă că încercați să le faceți. Eu nu fac alianțe și niciodată nu o să fiu slugă. Nu fac prostituție.

– Dinamo are două victorii și speră să prindă play-off-ul.
– Și să mai ciupească vreo 5 la sută de la arbitru. Că Dinamo e echipă titrată, echipă mare, vine publicul acum la stadion că-s și ei pe val și poate, poate le iese. E omenește să greșești ca arbitru, se întâmplă, dar hai să nu decidă ei meciurile că atunci avem o problemă!

– Vă temeți de arbitraj în meciul cu Dinamo?
– Nu mă tem! Pentru că avem arbitri foarte buni. Am spus zilele trecute că dacă Dinamo e câinele rănit, noi vom fi vulpea. Vom fi mai șireți decât adversarii în meciul ăsta și vom face tot ce ne stă în puțință să câștigăm pentru că avem nevoie de puncte. Echipa este foarte unită și e liniște. Ceea ce îmi dă o putere suplimentară.

“AM AVUT GHINION CU CATASTROFELE ALEA!”

– Ați mers la echipă să le dați și-o veste bună, o primă, un bonus?
– N-am mers, dar poate trec pe la băieți să-i văd cum sunt. Ei știu foarte bine că au niște bonusuri de performanță pe care le primesc. Când a venit Liviu la echipă, am stabilit împreună cu el un sistem de premii și dacă vor câștiga cu Dinamo o să aibă și bani în conturi.

– Ce-ar însemna calificarea Botoșaniului în play-off?
– O premieră istorică pentru oraș, pentru echipă, pentru absolut toată lumea. Nu o să fie nicio presiune dacă vom ajunge acolo, ci doar o eliberare. Am mai trecut prin sentimentele astea, dar am fost jalnici și s-a dus totul. Acum sper să nu ne mai doboare emoțiile și să ne facem meseria. Nu trebuie să ne relaxăm, ci să luptăm ca să ajungem în play-off.

– Unde o să dați cele 6 puncte celor de la FCSB?
– Domnule, am avut ghinion de fiecare dată cu catastrofele alea. Nu ne-a ieșit până acum, dar și când vom bate, să vedeți atunci comentarii! Cum ne-au prins, ne-au curentat și ne-au bătut. Degeaba mă pregătesc, dacă nu-i și bat pe steliști. Și o să-i bat! Dar să țineți minte că Iftime nu cedează niciodată și nu se dă bătut când își propune ceva.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *