Zilele municipiului Botoșani vor fi organizate în luna mai. Locația va fi alta decât Centrul vechi

Zilele municipiului Botoșani vor fi organizate anul acesta în luna mai. Întrucât sărbătoarea “Sfântului M. Mc. Gheorghe” Patronul Spiritual al municipiului Botoşani cade în Săptămâna Patimilor, slujba dedicată acestei sărbători va fi oficiată în a doua zi de Paște. În schimb, autoritățile locale vor să facă petrecerea în luna mai, odată cu deschiderea piscinelor exterioare de la Cornișa. Acolo ar urma să aibă loc și manifestările.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că deocamdată nu se știe cu ce bani va fi organizat evenimentul, însă va cere sprijin și de la agenții economici.

Zilele orașului le vom face, dar ideea este dacă am putea să facem doi în unu, ca să nu cheltuim de două ori. Să facem Zilele orașului alegând și altă locație, să nu mai fie Centrul vechi că sunt discuții, și să le cuplăm cu deschiderea oficială de la Cornișa. Sunt negocieri cu artiști, iar acele negocieri sunt funcție de ce bani vom avea. Atâta timp cât nu știu ce buget vom avea, nu pot să iau în calcul artiștii. Facem niște demersuri să ne găsim niște sponsori și parteneri. Vrem să facem ceva deosebit, pentru că este important să promovăm aceste obiectiv”, a spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *