Dureros! Un tânăr din Botoșani, răpus de cancer la doar 27 de ani

Vlad Pintilii
Vlad Pintilii

Cancerul face din ce în ce mai multe victime în rândul tinerilor din Botoșani. Un tânăr s-a stins din viață, joi, la doar 27 de ani, după ce o lungă suferință. În urmă cu doi ani, el a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier și, deși a stat foarte mult internat în clinici din România, medicii nu au putut să îl salveze.

Vlad Pintilii a pierdut lupta cu boala, el decedând, joi, în Spitalul Județean din Botoșani. Familia a încercat să obțină, în utimii doi ani, sprijinul medicilor specialiști din Germania sau Italia, însă nu au găsit soluție pentru maladia de care suferea Vlad.

Moartea acestuia a generat un val de tristețe în rândul rudelor și prietenilor.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o durere şi un gol imens în sufletul meu… Când se stinge o flacără o aprinzi din nou, dar când se stinge o viaţă o plângi mereu….Dumnezeu să-ți dăruiască linişte şi odihnă veșnică scumpul meu iubit! Ne-ai lăsat profund îndurerați, cu regrete veșnice!!! Te voi păstra mereu în inimă, în suflet și în gând!”, a scris iubita lui Vlad pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *